Udstyr du skal bruge for at starte som flyttemand

Flytning

Vil du gerne hjælpe folk med starte deres nye liv? Er folk i trygge hænder hos dig? Har du fysikken i orden? Så burde du overveje at blive flyttemand. Mange skifter ofte adresse gennem deres liv, og det kan tage noget tid at finde det rette sted at kalde hjem, da ens levebehov ofte skifter enten grundet familieforøgelse, arbejdsplads, eller generelt bare behov.

Derfor oplever du måske ofte at blive lokket med pizza og øl i bytte for din hjælp, og hvorfor så ikke gøre det til en profession og tjene penge på det i stedet?

Der er mere til det end man lige tror.

Spøg til side, så er det vigtigt at huske på at der er en grund til at folk ofte er nødt til at lokke familie og venner til at hjælpe med at flytte. Det er et meget hårdt fysisk arbejde, og ofte bliver de tunge ting overladt til flyttefirmaet, da de er både professionelle og har de rette redskaber til at kunne håndtere det. Det er derfor vigtigt at noget af det første du sørger for er udstyret.

Her er der især tale om sækkevogne, som du finder på saekkevogn.dk, og arbejdshandsker. Arbejdshandsker er essentielle, både af hygiejniske og praktiske årsager. Engangshandsker vil kunne række til at starte med, men det vil være bedre at skaffe reelle arbejdshandsker i det lange løb. Dog er engangshandsker selvfølgelig velegnet til nogle formål hele vejen igennem, og engangshandsker er også det rette valg til nogle opgaver i hjemmet.

Handskerne hjælper med at få et solidt greb på tungere møbler, selv de glatteste af dem, og sparer derfor hænderne, så du slipper for skader. Selv noget så simpelt som splintrer, kan skabe større problemer hvis det er efterladt ubehandlet, og det kan handskerne netop spare dig for.

Apropos skader; sækkevogne er nødvendige da de hjælper dig med at skåne ryg og knæ.

Vær fornuftig og undgå skaderne.

Da flyttearbejde involverer tunge løft, konstant bevægelse og vrid i kroppen, er det umådelig vigtigt at have det rette udstyr. Derfor er sækkevogne netop så vigtige til at skåne kroppen for unødvendigt slid og eventuelle skader.

Du kan eksempelvis stable sækkevognen med flyttekasser og dermed også spare tid. Hvis det er en solid sækkevogn, kan du også bruge den til at flytte det tunge skab eller en besværlig reol og dermed slippe for at belaste lænden. Sækkevognen er også med til at skåne dine knæ, da du blot placerer rampen under hvad end der skal flyttes, og vipper vognen så vægten fordeles mellem dig og produktet.

Sækkevogne kommer i mange forskellige varianter, og der er mange faktorer at tage højde for når du skal finde en. Som flyttemand kan det eksempelvis være ideelt at sækkevognen både er foldbar og kan løfte alt mellem 150 til 350 kg. Holdbarheden er også noget der absolut ikke skal spares på, og lastkapaciteten skal ikke være på bekostning af din sikkerhed.

Der er mange ting at tage højde for når du vil være flyttemand, men det er også et umådeligt hårdt arbejde og derfor er det vigtigt at sørge for dig selv og din krop.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *