Sådan kan du spare penge på din bilforsikring

Bil kører igennem tåget skov

Står du desværre også uden job i øjeblikket? Så kan det være rigtig behjælpeligt, hvis du kan spare en smule penge på din bilforsikring. Så har du nemt en lavere omkostning, du skal bekymre dig om hver måned. Læs med her og find ud af, hvordan du kan spare penge på din bilforsikring.

Overvej hvad din bilforsikring skal kunne

Hos Gartnernes Forsikring kan du nemt få en fleksibel forsikring, som du på den måde kan spare penge på. Så kan du nemlig vælge til og fra i din bilforsikring – alt efter hvad du har brug for i en forsikring. Måske vil du gerne have en bilforsikring med en lav selvrisiko, eller måske prioriterer du vejhjælp i din bilforsikring, fordi du har en gammel bil, som godt kunne risikere at brude ned eller gå i stykker. Det kan også være at dine børn bruger bilen en gang i mellem. Så skal der en ung fører forsikringsdel til, så dine børn også er forsikrede. Det kan også være, du har brug for en førerforsikring, som dækker føreren af bilen, hvis der skulle ske noget med ham eller hende. Uanset hvad er det super godt, hvis man har en bilforsikring, hvor man kan vælge til og fra, så man sparer flest mulige penge. Der kan nemlig faktisk være en del penge at spare, hvis man blot vælger de punkter i ens bilforsikring, som giver mening for ens eget liv og brug af bilen.

Kaskoforsikring med fri KM

Hvis du vil spare penge i det lange løb, kan en kaskoforsikring være en god ide at tage. Her dækker kaskoforsikringen ved skader på din bil for eksempel ved et sammenstød. Altså kan du spare en masse penge på reparationer, hvis der skulle ske noget uheldigt. Hos Gartnernes Forsikring er prisen på bilforsikringen ikke betinget af, hvor meget du kører (KM). Det er nemlig ofte tilfældet, hvis du skal have bilforsikring andre steder. Her kan du altså spare mange penge, hvis du kører meget i din bil, og derfor skal bruge en billig bilforsikring med fri KM. Samtidig kan du hos Gartnernes Forsikring spare mange penge, når du kører godt i din bil. Her bliver bilforsikringen altså billigere, når du kører skadefrit. Hvis du er en elitebilist, får du altså en billigere forsikring, end hvis du har mange skader på din bil.

Husk også din ansvarsforsikring

Når du skal til at vælge en bilforsikring, skal du ikke glemme ansvarsforsikringen. Det er nemlig lovpligtigt for dig at have sådan en. En ansvarsforsikring dækker de skader, du kan forvolde, hvis du for eksempel kører ind i en person. Mere præcist dækker ansvarsforsikringen de skader, du kan risikere at forvolde, når du bruger bilen som køretøj, de skader du kan forvolde, hvis du kører bilen med påhæng, og hvis du skulle være så uheldig at forvolde personskader. Ansvarsforsikringen dækker således dig og alle dem, som lovligt skulle benytte sig af din bil. Men blot fordi en ansvarsforsikring er lovpligtig, behøver den hverken være dyr eller besværlig at anskaffe sig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *