Læs her om fordelene ved vælg selv firmajulegaver

Firmagaver

Det kan være en stor udfordring at finde den perfekte gave. Særligt hvis du skal finde en gave, som mange forskellige ville blive glade for. Det er netop den udfordring man står overfor, når man skal stå for at købe året firmajulegave. For hvad skal man lige finde på? Julegaven er en helt oplagt måde at få sagt tak for året der gik og vise, at du virkelig sætter pris på dine medarbejderes indsats. Det handler lige så meget om den symbolske værdi, der er i at give gaver, som det faktisk handler om selve indholdet. Men derfor vil man jo stadig gerne give gode gaver. En god måde at løse udfordringen er ved at give medarbejderne medbestemmelse.

En lille erkendtlighed glæder

Det kan du gøre ved at lade hver enkel medarbejder selv vælge sin julegave. Med denne løsning vælger du et budget, som gaverne skal holdes inden for. Her efter kan du så vælge enkelt gaver ud eller kategorier. Medarbejderne får så tilsendt et link op til jul og herfra vælger de så ud fra dette udvalg, hvilken gave de allerhelst vil have. På den måde bliver processen lettere for dig og alle ender med en gave, som de faktisk kan bruge og bliver glade for. Særligt for lidt større virksomheder, hvor man har mange ansatte kan det være en rigtig god løsning. Det er nemlig enormt svært at ramme mange forskellige mennesker med én gave.

Gør alle glade med ‘vælg selv’

Og selv om det handler om tanken, så er det bare langt sjovere at give en gave, som man ved falder i god jord. Du kunne også vælge at give en gavekurv, men det er langt sjovere at finde på en lidt mere kreativ gave. Det har du netop muligheden for her. Og selv om medarbejderne selv har indflydelse på, hvilken gave de får, så har du givet dem nogle valg på forhånd og du er dermed stadig involveret i, hvad I sender ud som virksomhed. Det er lidt som at få et personligt gavekort, hvor du har indflydelse på, hvordan kortet kan bruges.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *