Kan man stadig skaffe sig et job på golfbanen?

golf

Golf er for mange mennesker en stor passion verden over. Og er spillet en del af dit eget liv, kan du jo gå målrettet efter et job på golfbanen.

Drømmer du om et job på golfbanen

At kunne kombinere sin passion med sit job, er nok det bedste job man kan ønske sig. Indenfor golfverden er mulighederne mange for en karriere, om det er træner, greenkeeper, leder eller golfmanager. Det vil i så fald være indenfor den mere administrative del. Men det kan måske være attraktivt langt senere i din karriere, hvor promovering af en golfklub indgår.

Vær målrettet i din jobsøgning

At søge job er oftest en spændende proces. Til dels lærer man rigtig meget om sig selv bl.a. hvorledes man sælger sig selv bedst muligt. En god ide kan være at skille sin ansøgning ud fra andres, så den ikke falder igennem. Understøt dertil gerne med anbefalinger og eventuelt en hjemmeside, hvis det er noget, du har gjort det i. Du kan måske have erfaringer fra tidligere jobs i branchen, hvor du har anvendt en hjemmeside til at promoverer dig og dit virke indenfor golfbranchen.

Vær taktisk

Du kan også ringe rundt til golfklubber eller lægge vejen forbi med en ansøgning. På den måde får man også mulighed for at sætte ansigt på hinanden og måske bliver der også mulighed for en lille givtig snak. Som gør at der bliver lagt ekstraordinært mærke til dig.

Med et job på golfbanen, får du mulighed for at se en del af verden

Opnår du dit mål om et job på golfbanen, vil du dertil have mulighed for at kunne søge et job i udlandet. Måske det bare er et lille job over sommeren, men jo flere jobs du kan sætte på dit C.V. jo mere interesse i golf udviser du også heraf. Heraf udviser du også andre styrker af din personlighed.

Drømme er til for at opfyldes

Jo mere energi du lægger i dine mål, jo større chance er der også for, at dine drømme bliver opfyldt. Nogle gange skal man dog af en omvej, som man ikke lige havde set forinden. Og har du en drøm om at arbejde på en golfbane, så gå bevidst efter det. Ofte er det også her, man mærker glæden og lykken i stedet for at nøjes med et job, som kun skaber indtjening.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *