God forberedelse øger dine chancer for at få jobbet

jobsamtale

Står du overfor at skulle søge nyt job, men det er længe siden du sidst har stået i denne situation? Du kan gøre rigtig mange gode forberedelser, som kan hjælpe dig til at øge chancerne for at få det job du ønsker at søge. Men det kræver at man bruger lidt tid på det.

Skriv en ordentlig og specifik ansøgning

Noget af det første som din måske kommende arbejdsgiver skal forholde sig til er din ansøgning og dit CV. Derfor er det utrolig vigtigt at have lagt et ordentlig arbejde i at udforme disse. Hvis du bare har skrevet noget løst og hurtigt, så vil det skinne igennem og dette kunne meget vel være årsagen til at du ikke bliver kontaktet om arbejdet.

Vælg i stedet at sætte dig ned på et tidspunkt hvor du har god tid. Tænk så over hvorfor du ønsker at få netop dette job, undgå at dine ansøgninger virker generelle som skrev du det samme til alle stederne du ansøger jobs ved. Kom med specifikke grunde til at du vil være god at ansatte til netop denne stilling.

Når du skriver dit CV så overvej også om de ting du skriver på det har relevans for det job du søger. Overvej hvilke kvalifikationer de leder efter og fremhæv disse. Prøv også at undgå for meget fyld af unødvendige detaljer om dig selv.

Lær mere om jobinterview med en lydbog

Når du så er blevet kaldt ind til samtale efter at de har læst din ansøgning og dit CV, så skal du jo brillere ved et jobinterview. Også her er det muligt at forberede sig på forhånd, så du kommer til at tage dig bedst muligt ud ved samtalen.

En god måde at blive god til at deltage i et jobinterview er ved at tillære sig noget mere viden om det. Derfor kan det at lytte til en lydbog om jobinterviewet være meget gavnligt. Der findes masser af lydbøger om dette emne, da der er så mange der ønsker at øge deres viden indenfor det.

Prøv blot at foretage en hurtig søgning på Mofibo og se hvor mange hits der kommer op. Men der findes også steder hvor du gratis kan høre en lydbog der vil forberede dig bedst muligt på dit næste jobinterview.

Du kan også finde lydbøgerne på https://lydbogormen.dk/.

Lydbøger gør det mere effektivt at lære noget

Grunden til at lydbøger er en genial måde at lære nye ting på, er at det bare er meget nemmere og praktisk end at læse en fysisk bog. For med en lydbog i ørerne kan du nemt foretage dig noget andet imens. Man skal nemlig ikke undervurdere hvor meget man alligevel lære og husker, selvom man eksempelvis folder vasketøj eller cykler på arbejde, mens man lytter til sin lydbog om jobinterview. På den måde bliver din tid brugt mest muligt effektivt.

Efter bare at have haft sådan en gennemlytninger, kan man så vælge at sætte sig ned og lytte mere koncentreret til den. Her kunne det blandt andet være en god ide at tage nogle noter, til de pointer man især gerne vil huske til sit næste jobinterview.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *