Firmagaver viser medarbejderne, at du er glade for dem

Firmagaver

Hvordan siger man lige ordentligt tak for en god indsats til en af sine medarbejdere? Ja, man kan selvfølgelig sige ordet tak, men det er ikke altid, at der er nok. Det er næsten for let at slippe om på den måde. Men noget andet man kan gøre er at give en firmagave til den medarbejder, der har gjort et godt stykke arbejde. For eksempel kan det være en firmagave til månedens medarbejder, som har gjort en ekstra indsats. På den måde giver du også dine medarbejdere en grund til at arbejde lige en lille smule hårdere, uden at du behøver at svinge pisken.

Firmagaver kan gives året rundt

Mange firmaer giver firmagaver til jul. Det er også en rigtig god idé at gøre det. Det gør medarbejderne glade. Det viser, at du holder af dem. Men det er faktisk ikke kun op imod jul, at det kan være en god idé at give firmagaver. Som sagt kan det gøres en gang om måneden, hvor det bliver en slags konkurrence. Men det kan også gøres på medarbejdernes fødselsdag. Det er også en rigtig god idé at vise dem, at du ved, hvornår de har fødselsdag. En fødselsdag betyder meget for os mennesker.

Træk firmagaverne fra i skat

Det gode ved firmagaver er, at du kan trække dem fra i skat. Det er jo ret fedt. På den måde bliver de heller ikke så dyre for dig. Det er jo virkelig en god deal for både dig, men også for dine medarbejdere, som så kan modtage disse gaver. Bare husk, at de kun må koste et bestemt beløb. Undersøg det nærmere, inden du køber firmagaver.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *