Få styr på din indtægt med en revisor

revisor

Når du er virksomhedsejer, ved du sikkert, at der er nok ting at se til. Først skulle du skynde dig at få styr på persondataforordningen i virksomheden, så skulle du sikre dig, at alle medarbejdere var glade og tilfredse. Til sidst skulle du naturligvis også sikre dig, at der var styr på bogføringen.

Den sidste del kan du heldigvis få hjælp til ude fra.

Digital eller fysisk placering?

Nogle mennesker foretrækker at deres revisor bor i det område, som de selv bor eller arbejder i. Det vil sige at hvis du for eksempel bor i Kolding, så skal du have fat i en revisor i Kolding. Og omvendt skal du selvfølgelig have fat i en hovedstaden, hvis du selv bor i eller omkring København.

Hvis du bor en storby, har du måske endda lyst til at gøre det endnu mere specifikt. Hvis du for eksempel bor i hovedstaden, kan det være du gerne vil have fat i en revisor, som ligger i et bestemt kvarter i hovedstaden. København er trods alt en meget stor by og hvis din revisor ligger på den anden side af byen, så kan det godt virke lidt bøvlet at komme derhen af og til.

Nogle mennesker vælger dog også at have deres revisor digitalt. Disse personer har ikke brug for at deres revisor har en fysisk placering og et kontor, som de kan komme hen og få en god gammeldags snak sammen med ansigt til ansigt.

Med en digital revisor kan du altid række ud efter denne revisor, fordi du simpelthen bare sender en mail afsted, laver et lille telefonopkald eller muligvis snakker med dem på en chat, som de har installeret på deres hjemmeside.

Følg anmeldelserne

Når du skal finde frem til en rigtig god revisor, så er det en god ide lige at kigge nogle anmeldelser igennem først. Gennem sådanne anmeldelser kan du få et meget godt billede af, hvilke revisor der er favoritterne blandt kunderne – og hvilke du nok hellere må undgå at række ud efter. Der er jo nogle revisorer der er bedre end andre.

Du kan bruge både dårlige og gode anmeldelser, da begge kan give dig et fingerpeg om hvilke revisorer det er du skal kigge nærmere på. Prøv at sammensætte en lille liste over forskellige revisorer i dit område, som du gerne vil undersøge lidt nærmere om – og gå derefter ind på deres hjemmeside og gør netop det.

Den uformelle samtale

Du kan alternativt også vælge lige at ringe dem op og aftale en tid, hvor i kan mødes og drøfte tingene sammen. Det kan være meget rart lige at møde sin revisor, før man siger ja til at hyre ham eller hende.

Gennem en sådan lidt uformel samtale, kan man danne sig et meget bedre billede af sine revisor og hvordan han eller hun er som person. Denne person skal til at administrere dine penge for dig og det er derfor vigtigt, at kemien mellem jer er god.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *