Få ro på din økonomi

Sådan skriver du en god ansøgning

Om du søger job, lige har fundet drømmejobbet eller er i arbejde, så er det en god idé at få ro i din private økonomi. Når du søger job, skal der ikke være nogen forstyrrelser fra andre bekymringer. Når du lige har fundet drømmejobbet, skal du have overskud til at falde godt til og komme godt i gang. Når du er i job, skal du kunne overskue at passe det, så du ikke mister det.

Har du meget klatgæld, så kan du få ro i din økonomi ved at tage et samlelån.

Samlelån giver ro

Hvis du samler alle dine små gældsposter i én, vil det give dig mere ro. Du får et bedre overblik, fordi der ikke er så mange kreditorer, du skal overskue. Du skal også kun betale ét sted.

Når du samler din gæld giver det ro, fordi det giver overblik. Det gør arbejdet mindre for dig. Din nye samlede gældspost kommer til at virke større, men det er kun mentalt. Med mange små lån har du også en stor gæld.

Samlelån kan spare penge

Har du meget klatgæld med høje renter, så kan du endda spare penge med et samlelån. Renten på dit samlelån skal bare være lavere end renten på dine smålån. Så sparer du ikke bare tid, men også penge.

Når der ligger mange forskellige lån rundt omkring, kan man også komme til at glemme et eller to en gang imellem. Hvis du ikke lige får betalt af på noget af din gæld, så kommer der rykkere med gebyrer. Dem kan du også spare med et samlelån, for så skal du kun huske at betale ét sted.

Ro til jobsøgningen eller jobbet

Brug lidt tid på at finde et samlelån og samle din gæld i en post. Der vil være lidt arbejde i det, men bagefter er det meget nemmere. Bagefter kan du koncentrere dig om din jobsøgning eller dit job. Tilbagebetalingen af din gæld kører nemlig.

Når du ikke skal bekymre dig om mange gældsposter og eventuelle rykkere, så kan du skrive bedre ansøgninger. Du kan arbejde bedre og mere effektivt. I det hele taget vil din koncentration blive bedre, fordi du har fjernet nogle bekymringer.

Det bedste tidspunkt

Der er ét rigtig godt tidspunkt at samle din gæld på, og det er nu. Klatgæld kan aldrig betale sig. Det er uoverskueligt og dyrt. Du kommer til at bruge for meget energi på at overskue det hele. Du kommer til at bruge for mange penge på gebyrer og renter.

Har du ikke overvejet at samle din gæld, fordi du ikke er i job, så se på det alligevel. At du ikke lige er i job, behøver ikke være en forhindring. Og fordelene ved at samle din gæld kan styrke din økonomi og give dig mere overskud til at finde et job.

Hold dig ikke tilbage. Læs lidt mere om samlelån, og find et. Du vil blive glad for den ekstra energi, det vil give dig. Og de ekstra penge vil heller ikke være dårlige.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *