Få mere selvtillid på jobbet med nyt tøj

Kvinder arbejder sammen på kontoret

Hvordan får du mere selvtillid på jobbet? Hvordan får du modet til at gøre op med de roller, der synes at høre med selv med en forfremmelse? Du kunne tage et coachingkursus.

Eller du kunne give dig selv noget selvtillid. Lære at tro og stole på dig selv med noget nyt tøj.

Kan nyt tøj klare alle dine problemer? Selvfølgelig ikke, men det kan give dig bedre selvtillid.

Du kan få modet til at kræve og lave forandringer ved at købe nyt tøj. Hvor dumt du så synes, det lyder, er det faktisk tilfældet. Vi bliver glade i låget af at købe nyt tøj. Og vi styrker vores selvtillid, når vi tør bære det med – selvtillid.

De samme roller på arbejdsmarkedet

At du finder dig i de samme, gamle roller på arbejdsmarkedet behøver ikke at handle om Metoo, og et arbejdsmarked, der forsøger at finde sig selv ovenpå eller i en igangværende krise.

Det kan også være roller, der har været i på din arbejdsplads, som du ikke ved, hvordan du kommer ud af.

Du startede som praktikant, og nu har du egen afdeling. I manges øjne vil du stadig være den praktikant, de lærte op, grinte af, når du lavede fejl osv.

Derfor kan et nyt image fra Max Mara måske være din hjælp. Hvordan det? tænk bare på ordet image – billede – altså sådan du bliver set.

Hvis du udtrykker en selvtillid med din stil, hvis du ikke er bange for at være vovet, vil det smitte af på dine handlinger på jobbet. Her skal vovet læses som kompromisløs og sin egen.

Du styrer selv, hvordan du vil opfattes af dine ansatte, medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere – så vælg rigtigt!

Hav modet til at ændre din position

Nu er postulatet her i artiklen, at modet og selvtilliden får du med det nye tøj. Det er selvfølgelig delvist rigtigt.

Det ene handler om det tøj, du køber, og at du tør bære det med stolthed.

Det andet handler om, hvordan du opfatter dig selv og lader dig blive opfattet. Det kan opsummeres som – fake it till you make it.

Du skal ikke være bange for de store armbevægelser, for et udtryk, du normalt ikke være meget for. Hvis du vil ændre dit mod og din selvtillid, skal du starte med dig selv. Bare gør det – fake it till you make it.

Nyt tøj giver mere selvtillid

Hvorfor så det nye tøj?

En ny gaderode fra Max Mara er ikke et magisk fix, der sender dig til himmels. Men en ny gaderode fra Max Mara udløser endorfiner i din hjerne, som du kan gøre brug af.

Vi bliver glade, når vi bruger penge, og glade, når de penge bruges på noget godt til os selv. Nyt tøj fra Max Mara gør netop det, og denne glæde giver allerede point på selvtillidsskalaen.

Så køb det nye tøj. Bær det med stolthed. Og hav modet til at ændre de roller, du ikke gider være del af længere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *