Drop købekaffen, og vælg termokruset

Kop kaffe står på kontor

Er du træt af at bruge mange penge på købekaffe? Eller har du lidt dårlig samvittighed, fordi du gerne vil passe på miljøet?

Termokrus kan anvendes til mange formål. Det kan bruges på vej til arbejde, skole, på gåturen eller ude i vildmarken.

Med et termokrus er du sikret varm kaffe, te, chai eller noget helt fjerde, hele dagen.

Smukke og funktionelle to-go-kopper

Der findes et stort udvalg af termokrus i forskelligt design og funktionalitet.

Til bilen: Et termokrus til bilen skal være praktisk, nem at håndtere og smal i formen. Det er vigtigt, at du kan drikke af koppen uden besvær, og at den kan passe i en kopholder. Gå ikke efter termokrus med hank og skrueåbning, men gå i stedet for efter dem med kliklåg. Så kan du håndtere dem med én hånd.

På farten: Har du brug for et krus, som du kan tage med dig på gåturen? Så kan du med fordel kigge efter et, som er smalt i formen og let at bære. Det skal kunne ligge godt i hånden og skal kunne lukke helt tæt. Det er vigtigt, hvis du eksempelvis gerne vil opbevare kruset i tasken.

På kontoret: Kaffe eller te på kontoret er et must for at klare sig igennem en stressende arbejdsdag. Hvis du til og med går frem og tilbage mellem mødelokalerne, så har du nok oplevet, at kaffen hurtigt bliver kold. Et stilrent krus i mat granitgrå eller gammelrosa vil pryde de fleste skriveborde. Kruset kan ikke blot holde kaffen varm, men kan også holde drikkevandet koldt på en varm sommerdag.

I vildmarken: Er du til jagt, vandreture, eller skovture så er det uundværligt med et robust termokrus. Når kulden melder sig, så er det godt at have noget at varme sig på. En termoflaske er både nem at opbevare i tasken og rummelig. Der findes altså termokrus i mange forskellige stilarter og til forskellige formål.

Til dig, der går op i miljøet

Der er mange gode grunde til at købe et termokrus. Ikke alene sparer du mange penge ved at droppe købekaffen, men du gør, også noget godt for miljøet. Hvis du ofte køber kaffe-to-go så løber det op i 700 g plastik om året. Det lyder måske ikke af meget, men i det samlede regnestykke, så er det meget. Engangskrus er en stor belastning for miljøet, og du kan gøre en stor forskel ved at bruge genanvendelige krus.

Køber du en kaffe-to-go hver anden dag, så bruger du i alt ca. 4000 kr. på kaffe om året.

Vil du gerne spare 4000 kr. om året?

Hvis du køber en kaffe-to-go hver anden dag, så bruger omkring 300 kr. i måneden, altså 4000 kr. om året. Du kan sikkert finde på mange andre ting, som du hellere vil bruge de penge på. Selvom det ikke virker af, når du bruger 20 kr. på en kop kaffe, så bliver det meget i det store hele.

Du kan altså både gøre noget godt for pengepungen og for miljøet. Det må siges at være en win-win situation.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *