Denne platform kan kickstarte din karriere som aktiehandler

trading-platform

Hvis du gerne vil have en ekstra indkomst, er aktiehandlen en fantastisk mulighed for dette. Meget populært siges det, at du har arbejdet for din løn, og når du vælger at investere den i aktier, arbejder din løn for dig. Det er fordi, at du tjener penge uden at foretage dig noget reelt arbejde, når du køber og sælger aktier. Du skal bare lige lære hvordan du gør – derfor kan du læse mere om aktiehandel.

Vælg en brugervenlig platform til aktiehandel

Som det også er tilfældet med alt andet, kan aktiehandel også være lidt svært at forstå i starten. Derfor er det også en god idé, hvis du finder en brugervenlig platform, der kan holde dig mest muligt i hånden, mens du lærer om handel med aktier. Platformen må derfor meget gerne give dig mulighed for at kommunikere med andre investorer, så du kan lære af deres erfaringer.

Find din bedste platform her

Vælg en Social Trading Platform

Når du derfor skal vælge blandt de mange platforme inden for aktiehandel, er det en god idé at gå efter en såkaldt Social Trading Platform. Denne slags platform er netop kendetegnet ved, at du får mulighed for at interagere med andre investorer. Du får både mulighed for at se, hvad andre investorer har valgt at investere i. Ligesådan får du også mulighed for at lære af de mere erfarne investorers erfaringer. Derfor er det en optimal løsning for dig, som er ny inden for aktieverdenen.

Platformen skal gøre det nemmere for dig

Platformen skal også være så intuitiv som muligt. Dit fokus skal være på at lære om aktier – og ikke et nyt it-system. Derfor bør du vælge en platform, hvor du synes, det er nemt at bevæge sig rundt i de forskellige funktioner. Det er også en god idé, hvis siden har en lav kurtage. Gerne helt ned på 0 kr.

Hvad er kurtage?

Kurtage er en gebyropkrævning. Du skal betale gebyret, når du enten sælger eller køber aktier eller obligationer. Hvis ikke du betaler gebyret, vil din værdipapirhandel ikke kunne gennemføres. Kurtagen bliver til dels fastsat af et fast grundbeløb, og så bliver den til dels også fastsat af en procentdel af det beløb, som du handler for.

Da kurtagen er et gebyr, får du ikke noget ud af de penge, så at sige. Derfor er det altid godt at stræbe efter en så lav kurtage som muligt. På den måde kan du i stedet investere flere af dine penge.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *