Nu er drømmejobbet her – du skal arbejde med forsikringer

krise

Hvordan forestiller du dig drømmejobbet ser ud? Det kunne være med en hverdag, som hver dag skifter format. Den ene dag skal du vurdere en kundes situation til bunds, den næste skal du hjælpe en anden kunde tilbage på fode. 

Hvis det lyder som noget for dig at hjælpe mennesker med at finde tryghed og stabilitet i deres liv, så skal du måske arbejde med forsikringer. 

Et job med større fokus på kundes tilfredshed, støtte og stabilitet finder du ikke. Kundens sikkerhed er forsikringsselskabernes øverste prioritet.

oversvømmelser

Hjælper dagligt kunder i personlige kriser

Hvad er det første du gør, når huset har været oversvømmet, når er kørt galt i bilen eller når du har været ude for et hvilket som helst uheld. Du mister en smule besindelsen og bliver forstyrret helt ned i din grundvold. 

Store livsændringer som disse skal vi mennesker have noget tid til at bearbejde. Vi kan ikke forstå, hvad der foregår, blot at der kræves handling. Så vi gør netop det; vi handler. 

Efter den umiddelbare reaktion, hvor blødninger stoppes, vandet forsøges at holdes ude og politiet, brandvæsnet og andet er tilkaldet, står du så tilbage. Huset eller bilen er ødelagt, hvad skal du gøre? 

Nu skal livet til at genfinde sig, og det er kun muligt at genfinde sig, hvis du har tegnet dig nogle forsikringer, som kan hjælpe dig på vej. Du kan finde forsikringstilbud her.

Forsikringer skal vi alle sammen bruge, hvis vi er udsatte for uheld – og hvem er ikke det. Særligt i en verden, hvor vejrforholdene bliver mere uforudsigelige, bliver det kun mere aktuelt med en virkelig stærk forsikring. 

Salg, vurdering eller kundens hjælper

Hvad skal du så lave for et forsikringsselskab? Der er mange forskellige stole, du kan sætte dig i. Det kunne være, at du er helt vild stærk til at sælge forsikringer til kunder, der står uden eller mangler et godt tilbud. 

Det kunne også være, at du har evnerne til at vurdere huse, boligsituationer og erstatningerne hertil. I så fald skal du med ud at kigge på de ødelagte huse og hjælpe, hvor du kan. 

Du kan også være den hjælper, som kunden møder. Det er et sårbart øjeblik, når der skal findes erstatning til de små og store uheld. Her vil man gerne have en professionel, som virkelig virker til at ville hjælpe. 

hjælper

Et unikt indblik i menneskers krisehåndtering

Et arbejde med forsikringer giver et unikt indblik i mennesker generelt. Når vi piller alt snobberiet, alle de pæne beklædninger og smykker væk, når det hele stilles til side og der bare er det rene menneske, som søger hjælp. 

Du finder ud af, hvad vi faktisk søger, både når vi søger forsikring i livet, men også når vi virkelig mangler hjælp. Det giver et utrolig indblik i de menneskelige handlemønstre. 

Der er sjældent to mennesker, som handler ens, når deres bil er totalt ødelagt. Så bare rolig, der er ikke to dage, der er ens – selvom de kan minde om hinanden. 

Tag et arbejde med forsikringer, hvis du gerne vil hjælpe dine medmennesker i livets kriser. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *